Ο Μπακογιάννης «έβγαλε» τον Μητσοτάκη στην πλατεία Βικτωρίας: «Πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας»

Βόλτα στην πλατεία Βικτωρίας έκαναν σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Κώστα Μπακογιάννη που διεκδικεί ξανά με αυτοπεποίθηση τον Δήμο Αθηναίων, παρά τα παράπονα των πολιτών και την ταλαιπωρία με τα ράβε-ξήλωνε στον Μεγάλο Περίπατο.

Ο πρωθυπουργός και ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησαν με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σημειώνει ότι είναι βέβαιος πώς θα εκτιμήσουν τα έργα του Κ. Μπακογιάννη, αλλά και την αυτοκριτική του για όσα δεν έκανε.

«Είμαι σίγουρος ότι οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει αλλά και το θάρρος με το οποίο έγινε η απαραίτητη αυτοκριτική για ορισμένα πράγματα τα οποία δεν πήγανε καλά. Εγώ εξάλλου είμαι πάντα ο πρώτος, που λέω στο δικό μας το επίπεδο ότι εμείς οι πολιτικοί πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, να μαθαίνουμε απ’ αυτά και να φροντίζουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε. Και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και όταν οι δημότες της Αθήνας θα κρίνουν το ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος δήμαρχος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και σημείωσε αναφερόμενος στην χθεσινή τηλεμαχία με τον Χάρη Δούκα:

«Εξάλλου όποιος παρακολούθησε το χθεσινό πολύ ενδιαφέρον debate κατέληξε σε αβίαστα συμπεράσματα για το ποιος γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα και ποιος στέκεται μόνο στην επικοινωνία. Και μπόρεσαν να διακρίνουν μεταξύ του περιεχομένου και του περιτυλίγματος».

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κώστα Μπακογιάννη, δηλώνοντας βέβαιος ότι θα συνεχίσει την «καλή δουλειά που κάνει».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...