«Ο γιος μου δολοφονήθηκε, να φοβάστε την οργή της κοινωνίας» – Συγκλονίζει ο Παύλος Ασλανίδης για τα Τέμπη (vid)

Συγκλονίζει και συγκινεί, ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα στα Τέμπη, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον όσων εμποδίζουν την απόδοση δικαιοσύνης για το έγκλημα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου όπου παρουσιάστηκαν την Τετάρτη ο ίδιος, η Μαρία Καρυστιανού και άλλοι συγγενείς θυμάτων, ο κ. Ασλανίδης μίλησε για την οργή της κοινωνίας και για το «διεφθαρμένο καθεστώς» που υπάρχει στην Ελλάδα και ευθύνεται για το έγκλημα, όπως με έμφαση είπε.

«Το παιδί μου δολοφονήθηκε μαζί με άλλους 56 επιβάτες. Δεν έφταιγε το ανθρώπινο λάθος, ούτε η κακιά ώρα. Εφταιγε το σάπιο πολιτικό σύστημα, που λατρεύει την ανομία και την παρανομία» είπε μεταξύ άλλων στην αρχή της ομιλίας του.

«Εμείς να ζητάμε δικαιοσύνη, ισονομία δημοκρατία. Σε ποια ώτα; Σε αυτά που είναι βουλωμένα από την απληστία και την εξουσία; Είναι ενα σύστημα που τρέμει τη φωνή μας. Τρέμει τόσο που κατηγορεί εμάς και όσους βοηθούν, κατηγορώντας μας για κομματική σκοπιμότητα. Λες και η δικαιοσύνη πρέπει να έχει κομματική προέλευση. Οι άθλιοι δεν δίστασα να χειροκροτήσουν τον πρώην υπουργό κ. Καραμανλή, βεβηλώνοντας τη μνήμη των ανθρώπων μας. Συνεχίστε την παραπλάνηση… Δεν σας μένει πολύς χρόνος. Η δικαίωση θα έρθει ως τη πιο δίκαια νέμεσις. Να φοβάστε την οργή μας. Μόνοι σας θα μείνετε. Τα ονόματά σας θα μείνουν στην ιστορία της χώρας ώστε οι επομενες γενιές να διαβάζουν τα τελευταία ονόματα που ήταν υπέρ της διαφθοράς στην Ελλάδα. Σας αξίζει ένα τέτοιο μνημείο. Το μνημείο της ντροπής. Το κράτος δικαίου θα επιστρέψει και δεν μπορείτε να το σταματήσετε» είπε ο Π. Ασλανίδης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...