Νέα σοκαριστική οικογενειακή τραγωδία παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Περιστέρι

Μια σοκαριστική οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο Περιστέρι, όπου ένας 62χρονος πατέρας έπεσε νεκρός από τα χέρια του 35χρονου γιου του, ο οποίος τον επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.

Το περιστατικό συναίβει στο σπίτι τους στην οδό Κολωνού. Η μητέρα, 66 ετών, ήταν μάρτυρας του φρικτού επεισοδίου. Τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος είναι Έλληνες με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν.

Ο 35χρονος γιος έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια, και αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για την επίθεση. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των λεπτομερειών και των κινήτρων που οδήγησαν σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Η τραγωδία αναδεικνύει τη σοβαρότητα των εσωκοινοτικών προβλημάτων που ενδέχεται να προκαλούν συμπεριφορές, καθώς οι οικογένειες αντιμετωπίζουν πιέσεις και προκλήσεις. Η κοινωνία αντιμετωπίζει τώρα την ανάγκη να εξετάσει τα ζητήματα της ψυχικής υγείας και της υποστήριξης των οικογενειών προκειμένου να αποτραπούν τέτοια ανθρώπινα δράματα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;