Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Ομοφοβική επίθεση σε στενό συνεργάτη και πιστό υπάλληλο του Μαρινάκη (pic)

  Σάλο προκάλεσε τις προάλλες η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, -της οποίας υπεύθυνος είναι ο πιστός υπάλληλος και συνεργάτης του εφοπλιστή και πασίγνωστου στιχουργού, Βαγγέλη Μαρινάκη, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος – με το άθλιο δημοσίευμα της για το έγκλημα της Φολέγανδρου (Βλέπε: Αληθινό αίσχος από «Τα Νέα»: «Ο 30χρονος έκανε αυτό που έχει περάσει από το μυαλό πολλών ανδρών: την έσπρωξε από τα βράχια…»).

  Και η αλήθεια είναι ότι πλέον “ΤΑ ΝΕΑ” και άλλα ΜΜΕ της, συμφερόντων Μαρινάκη, ALTER EGO (κυρίως τα ηλεκτρονικά), έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο να φτάσουν, αλλά και να ξεπεράσουν σε χυδαιότητα την εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” (πρωτοσέλιδα του οποίου, όπως και το σημερινό, είναι μνημεία χυδαιότητας) και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το έχουν καταφέρει.

  Αυτός, ωστόσο, προφανώς δεν είναι λόγος – και με αφορμή την αθλιότητα της ηλεκτρονικής έκδοσης των “ΝΕΩΝ” – το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” να επιτίθεται με ομοφοβικά δημοσιεύματα σε δημοσιογράφους. Για να είμαστε ακριβείς δεν υπάρχει κανένας λόγος και δεν δικαιολογούνται ποτέ, σε κανένα επίπεδο, με καμία αφορμή και σε καμία βάση οι ομοφοβικές επιθέσεις έναντι οποιουδήποτε συμπολίτη μας.

  Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” με το ομοφοβικό “χτύπημα” και παραλήρημα για το οποίο πρέπει να πάρουν θέση οι ενώσεις.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ