Λούτσα: Βρέθηκε DNA του Τούρκου στο κρησφύγετο των έξι – Αποτύπωμά του στο αυτοκίνητο των θυμάτων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εκτέλεσης των έξι Τούρκων στη Λούτσα την περασμένη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε DNA του 32χρονου Τούρκου που συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την χώρα, στο σπίτι που διέμεναν τα έξι θύματα.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκε και ένα αποτύπωμά του Τούρκου στο αυτοκίνητο που βρέθηκαν νεκροί οι έξι.

Οι αστυνομικοί πλέον εξετάζουν δυο σενάρια. Το πρώτο είναι ότι ο συλληφθείς γνώριζε τα θύματα και κατάφερε να ξεφύγει την ώρα του μακελειού στη Λούτσα, ενώ το δεύτερο είναι να ήταν μέλος της αντίπαλης συμμορίας παίζοντας τον ρόλο του Δούρειου Ίππου έτσι ώστε να τους παγιδεύσει.

Ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη την Τρίτη 12/09/2023 στο αεροδρόμιο την κρατάει μέχρι σήμερα κλειστό το στόμα του και δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς. Το μόνο που ισχυρίζεται είναι ότι τις σφαίρες που βρήκαν πάνω του οι αστυνομικοί κάποιοι του τις «φύτεψαν».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα