Βόμβα στα media: Ποιος επενδύει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα

Σε μια ομολογουμένως διαφορετική επένδυση προχωρά το επενδυτικό fund CVC. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως το αμερικανικό fund αποκτά ισχυρό μειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία digital marketing cloudevo του Νίκου Ηλιόπουλου και του ιδιοκτήτη του «Πρώτου Θέματος» Τάσου Καραμήτσου.

Η Cloudevo έχει σημαντική θέση στην αγορά των υπηρεσιών προς τους digital publishers (εκδοτών του διαδικτύου).
Θυμίζουμε ότι το CVC έχει διακριτό αποτύπωμα στην εγχώρια επιχειρηματική σκηνή, έχοντας υλοποιήσει μια σειρά από επενδυτικές κινήσεις.

Ανάμεσα σε αυτές είναι στην ΔΕΗ (ελέγχει το 10%), στα νοσοκομεία Υγεία και Metropolitan (Όμιλος HGG), στην Εθνική Ασφαλιστική και στην Vivartia καθώς και στο Skroutz.

Γνώστες της αγοράς αναφέρουν ότι η εν λόγω κίνηση επισφραγίζει τη στενή σχέση και συνεργασία του Τάσου Καραμήτσου και του διευθύνοντος συμβούλου της HGG Δημήτρη Σπυρίδη.

Η αγορά αναμένει τις επόμενες κινήσεις του CVC, δεδομένου ότι παρά το υψηλό τίμημα που πληρώνεται, το μέγεθος της επένδυσης δεν δικαιολογείται ως αυτόνομη επένδυση ενός fund του μεγέθους του CVC…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....