Απολογείται ο 18χρονος για τα επεισόδια στου Ρέντη – Δεν λειτουργούν ζωτικά όργανα του 31χρονου αστυνομικού

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 18χρονος, που ομολόγησε ότι αυτός που ήταν που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη.

Ο 18χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί στις 11. Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 18χρονου μέσα από μαρτυρίες από πρόσωπα κλειδιά στα οποία ο 18χρονος είχε εκμυστηρευτεί ότι το βράδυ της Πέμπτης μαζί με άλλα άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς κοντά στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και ότι ο ίδιος τραυμάτισε τον αστυνομικό στο πόδι.

O 18χρονος ομολόγησε ενώ πλέον, η συμμετοχή του ταυτοποιείται και εργαστηριακά καθώς βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του.

Σημειώνεται πως η έρευνα συνεχίζεται και στο κάδρο μπαίνει και ο μικρότερος αδελφός τους 18χρονου, ο οποίος κλήθηκε για νέα κατάθεση. Μάλιστα, έδωσε γενετικό υλικό ενώ ειδικό κλιμάκιο του πήρε και αποτυπώματα καθώς υπάρχουν πληροφορίες που τον συνδέουν με τα επεισόδια.

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να εντοπίσουν τον «καθοδηγητή», τον άνθρωπο που φέρεται να προμήθευσε με πολεμοφόδια τους συμμετέχοντες στην επίθεση, ενώ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και άλλα άτομα που συμμετείχαν στα ίδια επεισόδια.

Ο «καθοδηγητής» φέρεται να ήταν αυτός που έδωσε βόμβες μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός, καθώς για έβδομη μέρα παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή.

Σύμφωνα με το MEGA, εκτός από τον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη, οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δεν λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα.

Ειδικότερα, οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου λόγω των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού του 31χρονου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα