Απάντηση Οικονόμου σε Ακρίτα για τους «σερίφηδες» του Έβρου

«Θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε ακραίες, απάνθρωπες και φασιστικές πρακτικές ατόμων που παριστάνουν τον παλικαρά ή τον σερίφη». Αυτό, ήταν το μήνυμα που έστειλε από την Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα σχετικά με τους “σερίφηδες” μεταναστών στον Έβρο και αλλού.

Ο Γιάννης Οικονόμου, χαρακτήρισε απαράδεκτες και απάνθρωπες τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους με ιδεοληψίες και κόμπλεξ που προχωρούν σε αντιποίηση αρχής θέλοντας να υποκαταστήσουν την δράση της αστυνομίας.

Χαρακτήρισε τραγικό και απαράδεκτο το θλιβερό περιστατικό του Έβρου και δεν αρνήθηκε πως ενδεχομένως τέτοιες συμπεριφορές μπορεί να ενθαρρύνονται και από εκλεγμένους βουλευτές που για ψηφοθηρικούς λόγους προωθούν ή ανέχονται τέτοιες πρακτικές.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ‘Ελενα Ακρίτα, μίλησε «για ακροδεξιούς πολιτοφύλακες που έχουν βρει στοργική αγκαλιά στο κόμμα Βελόπουλου και οι οποίοι φυλακίζουν παράνομα μετανάστες που αποκαλούν κομμάτια», λέγοντας ότι θα πρέπει να πέσει βαρύς ο πέλεκυς σε αυτούς τους ανθέλληνες- όπως τους χαρακτήρισε – που κάνουν κακό στην χώρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου