«Αν νομίζετε ότι…» – Ο Πέτρος Κόκκαλης διέσυρε την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά τις αθλιότητες για την τραγωδία στη Θεσσαλία (pic)

Σκληρά απάντησε ο Πέτρος Κόκκαλης στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Στρασβούργου και την αναζήτηση πόρων για την Ελλάδα μετά την σαρωτική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στην Θεσσαλία.

Η αντιπαράθεση έλαβε χώρα στην πλατφόρμα X (πρώην twitter), όπου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Κόκκαλης δεν άφησε ασχολίαστες τις κατηγορίες της εκπροσώπου Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ισχυρίστηκε σε ανάρτησή της ότι «την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή καταστροφή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στο Στρασβούργο για να διεκδικήσει επιπρόσθετους πόρους για την Ελλάδα, η αντιπολίτευση συκοφαντεί ξανά τη χώρα».

Ο Πέτρος Κόκκαλης έσπευσε να απαντήσει στην ευρωβουλευτή της ΝΔ τονίζοντας ότι «αν νομίζετε ότι η διαφήμιση της χώρας είναι να πουλάμε παραμύθι στους κουτόφραγκους και να αφήνουμε τους πολίτες στο έλεος του Θεού, έτσι θα είναι. Σοβαρευτείτε…»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ