Σοκαριστικό βίντεο για το αμερικανικό «Τσέρνομπιλ» που προσπαθούν Μπάιντεν και συστημικά ΜΜΕ να αποκρύψουν στις ΗΠΑ (vid)

Ο γερουσιαστής Βανς επισκέφθηκε την Ανατολική Παλαιστίνη στο Οχάιο. Είναι η περιοχή στην οποία συνετελέσθη μία ασύλληπτη οικολογική καταστροφή, την οποία ο Λευκός Οίκος προσπαθεί ακόμα και τώρα να αποκρύψει. Από κοντά και τα συστημικά ΜΜΕ.

Μετά τον εκτροχιασμό τρένου το οποίο ήταν φορτωμένο με επικίνδυνα υλικά, οι αρχές επέλεξαν να βάλουν φωτιά στα τοξικά που είχαν διαρρεύσει με αποτέλεσμα ολόκληρη η περιοχή, σε ακτίνα 100 km, να θυμίζει Τσερνόμπιλ.

Κάτοικοι κάνουν λόγο για νεκρά ψάρια, πουλερικά, ακόμα και βοοειδή. Χιλιάδες κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, ενώ όσοι είναι ακόμα εκεί διαμαρτύρονται για πονοκεφάλους, κόκκινα μάτια και λοιπά.

Εκατοντάδες φωτογραφίες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αυτοκίνητα να έχουν πάθει ζημιές από την όξινη βροχή.

Όλα αυτά όμως δεν προβάλλονται δεόντως από τα ΜΜΕ της Αμερικής — πλην εξαιρέσεων. Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει μία οικολογική καταστροφή η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη στις ΗΠΑ.

Το βίντεο που τράβηξε ο γερουσιαστής, είναι συγκλονιστικό. Δείτε τι συμβαίνει μόλις ανακατεύει με ένα ραβδί τον πυθμένα του ποταμού το οποίο μοιάζει καθαρό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ