Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν οργίστηκε και ξεφτίλισε υπουργό του – «Γιατί κάνεις τον χαζό;» (vid)

Ποιος είδε τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και δεν τον φοβήθηκε σε τηλεδιάσκεψη με υπουργούς του. Ο Πούτιν πήρε ανάποδες με υπουργό του και δεν δίστασε να τον… ξεφτιλίσει δημόσια λέγοντάς του σε οξύ ύφος: «Γιατί κάνεις τον χαζό;»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν έχει… τακτ κι αν πάρει ανάποδες τότε καλύτερα να μην βρεθεί κανείς μπροστά του. Ο υπουργός Εμπορίου της Ρωσίας και αναπληρωτής πρωθυπουργός, Ντένις Μαντούροφ , το… βίωσε με τον τον πιο εμφατικό τρόπο αυτό σε τηλεδιάσκεψη του προέδρου της χώρας με κυβερνητικά στελέχη.

Ο Μαντούροφ… ενημέρωνε τον Πούτιν για την παραγωγή αεροσκαφών από ρωσικές πολεμικές βιομηχανίες και του είπε: «Τα έχουμε όλα έτοιμα». Εκεί πρόεδρος της Ρωσίας άρχισε να… στραβώνει.

Στην αρχή όταν ξεκίνησε να απαντάει στον υπουργό του, είχε ένα ελαφρύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, αλλά στη συνέχεια… συννέφιασε και ξέσπασε, ξεφτιλίζοντας τον Μαντούροφ.

«Τα έχεις όλα έτοιμα, αλλά όχι συμβόλαια… Στο λέω, ας ολοκληρώσουμε τώρα τη συνάντηση, γιατί να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον; Γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν συμβόλαια στις εταιρείες, μού το είπαν οι διευθυντές. Γιατί κάνεις τον χαζό; Πότε θα έχουμε συμβόλαια; Αυτό λέω… Οι διευθυντές μου είπαν ότι δεν υπάρχουν συμβόλαια και εσύ λες… όλα είναι έτοιμα», του είπε χαρακτηριστικά.

Η συνομιλία ολοκληρώθηκε και ο Μαντούροφ, που η κάμερα δεν τον έδειχνε, για να φανούν οι αντιδράσεις του, πήρε προθεσμία ενός μήνα για να διευθετήσει το θέμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ