Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Εξευτελισμός της Ευρώπης – Ερντογάν: Αν θέλετε φυσικό αέριο θα το παίρνετε από εμάς

  Στην πρόταση της Ρωσίας για τη δημιουργία κόμβου φυσικού αερίου στην Τουρκία επανήλθε την Τετάρτη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δηλώνοντας ότι συμφώνησε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν για την υλοποίησή του.

  «Η Τουρκία θα είναι κόμβος για το φυσικό αέριο. Στην τελευταία μας συνάντηση, συμφωνήσαμε με τον Πούτιν για αυτό το θέμα», δήλωσε ο Ερντογάν στη συνεδρίαση της ομάδας του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK) στην τουρκική πρωτεύουσαη. «Θα δημιουργήσουμε έναν κόμβο εδώ με φυσικό αέριο που προέρχεται από τη Ρωσία», πρόσθεσε.

  «Και με τα δικά του λόγια: ο Πούτιν ανακοίνωσε στον κόσμο ότι η Ευρώπη μπορεί να πάρει το φυσικό της αέριο από την Τουρκία», είπε ο Ερντογάν προσθέτοντας ότι στις δυτικές χώρες αυξάνονται οι ανησυχίες για την επίλυση της ενεργειακής κρίσης, αλλά η Τουρκία «δεν έχει τέτοιο πρόβλημα».

  Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, στο περιθώριο διάσκεψης στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, ο Ερντογάν είχε μια κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση με τον Πούτιν, ο οποίος πρότεινε την κατασκευή κόμβου φυσικού αερίου στην Τουρκία. Μετά τη συνάντηση, ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Άγκυρα και η Μόσχα θα εργαστούν από κοινού για την κατασκευή του hub, προσθέτοντας ότι θεωρεί κατάλληλη για την δημιουργία του την περιοχή της ανατολικής Θράκης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ