Οι αθλιότητες και τα ψέματα των Τούρκων (pics)

Ενώ οι πτήσεις των τουρκικών UAV συνεχίζονται ακατάπαυστα παραβιάζοντας περισσότερες από 4.700 φορές τον Εναέριο Χώρο της χώρας μας, πραγματοποιώντας επίσημα ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ και χωρίς καμία αναστολή χρησιμοποιούνται τα προϊόντα κατασκοπείας ως αποδεικτικά στοιχεία των καταγγελιών της Τουρκίας σε βάρος της χώρας μας, συνεχίζονται καθημερινά και οι αθλιότητες της τουρκικής Ακτοφυλακής η οποία  ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, καταγγέλλει την Ελλάδα για παράνομες επαναπροωθήσεις και δολοφονίες προσφύγων – μεταναστών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αθλιότητας, η οποία είναι σε άμεση στοίχιση με τον ενορχηστρωτή της επίθεσης κατά της Ελλάδας, δηλαδή τον Ερντογάν, αποτελεί η ανακοίνωση της 24/9/2022, σύμφωνα με την οποία το Λιμενικό Σώμα της Ελλάδας απώθησε, προκαλώντας παράλληλα ζημιές, λέμβο με πρόσφυγες – μετανάστες στην θαλάσσια περιοχή βόρεια της Λέσβου, με αποτέλεσμα τη βύθισή της και τον πνιγμό 6 ατόμων, μεταξύ αυτών 4 παιδιά.

 Η ανακοίνωση περιλαμβάνει χάρτη της περιοχής του συμβάντος, καθώς και φωτογραφία δήθεν πνιγμένου παιδιού.

Η πολύ σοβαρή προπαγανδιστική ανακοίνωση επίσημου φορέα της Τουρκίας έμεινε δυστυχώς αναπάντητη, μάλλον στο πλαίσιο της τακτικής «Άστους να λένε». 

Δυστυχώς όμως αυτή η τακτική απέναντι στις αθλιότητες των Τούρκων δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και ίσως ήρθε η ώρα να μην αφήνουμε τίποτα αναπάντητο, καθώς το καθεστώς Ερντογάν είναι αδίστακτο και ενεργεί πάντα με οργανωμένο σχέδιο.

Άλλωστε, δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο Ερντογάν από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ παρουσίασε φωτογραφίες πνιγμένων παιδιών για να κατηγορήσει τη χώρα μας.

Tην ίδια τακτική (της παρουσίασης χαρτών και φωτογραφιών) παρουσίασε στα Ηνωμένα Έθνη για να δικαιολογήσει την εισβολή στη Συρία, λίγες ημέρες πριν τη διατάξει…….

ΠΗΓΗmilitaire.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ