Ντροπή και οργή από την προκλητική ανάρτηση του ΟΗΕ υπέρ της Τουρκίας

Φαίνεται εντέλει ότι το τουρκικό ναρκοχρήμα εξαγοράζει εκτός από δυτικούς πολιτικούς και μιντιάρχες, και ολόκληρο τον ΟΗΕ.

Η διθυραμβική ανάρτηση του Οργανισμού στο Twitter με την οποία ευχαριστεί την Τουρκία για την συμμετοχή της σε ειρηνευτικές αποστολές, έχει προκαλέσει οργή σε εκατοντάδες χρήστες του δημοφιλούς μέσο κοινωνικής δικτύωσης από όλον τον κόσμο.

Με απλά λόγια, ο ΟΗΕ ευχαριστεί την χώρα που πριν από λίγες εβδομάδες ισοπέδωσε σχολείο μικρών παιδιών στη Συρία που λειτουργούσε υπό την αιγίδα του οργανισμού, δολοφονώντας τέσσερα μικρά κορίτσια την ώρα που έπαιζαν βόλεϊ!

Ο ΟΗΕ ευχαριστεί το κράτος – δολοφόνο που εισβάλλει αυτή τη στιγμή ταυτόχρονα σε πέντε κυρίαρχα κράτη – μέλη του ΟΗΕ!

Εντάξει, οι υπόλοιπες χώρες του πλανήτη δεν έχουν κανένα λόγο να εμπλακούνι. Η Ελλάδα όμως και η Κύπρος θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει σε αυτό το νέο ανοσιούργημα που προσβάλλει ολόκληρη την πολιτισμένη ανθρωπότητα, την ανθρώπινη ηθική και την αλήθεια.

Εδώ έχουμε μία συντονισμένη προπαγάνδα υπό την αιγίδα του Γκουτιέρες, ο οποίος πρώτα αποθέωσε την Τουρκία για την περίφημη συμφωνία των σιτηρών, δέχτηκε να αναρτήσει το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης το οποίο συνιστά καταπάτηση του ίδιου του δικαίου της θάλασσας, και τώρα αυτό…

Δείτε την εξωφρενική ανάρτηση του ΟΗΕ υπέρ της Τουρκίας:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ