Γιατί φοβάται για τη ζωή της η μητέρα της 12χρονης

Μόνη της σε κελί στην πτέρυγα Β του πρώτου ορόφου, σε καθεστώς απομόνωσης κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, καθώς φέρεται να εξέδιδε την 12χρονη κόρη της σε παιδοβιαστές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 37χρονη δεν έχει απολύτως καμία επαφή με τις συγκρατούμενές της, καθώς θα προαυλίζεται και μόνη. Μάλιστα, η ίδια έχει εκφράσει φόβους για την ζωή της. Ο πρώτος προαυλισμός της μητέρας της 12χρονης πραγματοποιήθηκε για λόγους ασφαλείας μετά τις 9 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν όλες οι κρατούμενες είχαν μπει στα κελιά τους. «Από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το αδίκημα και αυτής της μορφής και την έκταση που έχει πάρει και προκειμένου να μην υπάρξει περίπτωση κίνδυνου της συγκεκριμένης, αυτή τη στιγμή κρατείται μόνη της σε καθεστώς προστασίας. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσει μετά το συμβούλιο της φυλακής για πόσο διάστημα θα είναι εκεί και που θα τοποθετηθεί» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, Κώστας Βαρσάμης.

Η γυναίκα παραμένει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοκ και επαναλαμβάνει πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην κόρη της, αλλά και πως της λείπουν τα παιδιά της. Δεν έχει δεχθεί καμία επίσκεψη στις φυλακές, ενώ δεν σταματά να δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της, καθώς ακόμη κι από την απομόνωση μπορεί να ακούσει τις κραυγές και τις απειλές που εκστομίζουν οι συγκρατούμενές της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ