Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πολιτική φθορά και αποσυσπείρωση στην κυβέρνηση που φοβάται μέχρι και τον Μπογδάνο

  Εν μέσω της πολιτικής φθοράς και αποσυσπείρωσης που υφίσταται εδώ και εβδομάδες η κυβέρνηση, στο Μέγαρο Μαξίμου το τελευταίο που θα ήθελαν θα ήταν ένας υπολογίσιμος παίκτης «στα δεξιά» της ΝΔ να «κορφολογεί» απογοητευμένους συντηρητικούς ψηφοφόρους.

  Τούτου δοθέντος, δεν χρειάζεται κανείς μύστης της «δεξιάς πολυκατοικίας» προκειμένου να καταλάβει γιατί χθες παράγοντες του Μαξίμου κρατούσαν… κανονικό «παρουσιολόγιο» στην παρουσίαση της «Εθνικής Συμφωνίας» -του νέου κομματικού εγχειρήματος που αποκάλυψε στα ΜΜΕ ο ανεξάρτητος βουλευτής.

  Σύμφωνα με το matrix24.gr, η συζήτηση για το πόση ζημιά θα μπορούσε να κάνει στη ΝΔ είναι αρκετά συχνή μεταξύ «γαλάζιων» στελεχών. Όλα, βεβαίως, θα εξαρτηθούν από το πόσες «χαραμάδες» θα βρει στα ΜΜΕ ο Μπογδάνος, καθώς φαίνεται ότι έχει γίνει… δουλίτσα (σ.σ. από το Μαξίμου) στον τομέα αυτό. Περισσότερα, όμως, προσεχώς.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ