Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Με απίστευτο θράσος η σύζυγος Ζελένσκι ζητάει από τους πολίτες της ΕΕ «να πεινάσουν για χάρη της Ουκρανίας» (vid)

  Η σύζυγος του Β.Ζελένσκι, Ολένα, έδωσε θρασύτατες απαντήσεις σε συνέντευξή της στο ΒΒC για αυτό που πρόκειται να υποφέρουν εκατομμύρια Ευρωπαίων τον χειμώνα λόγω ακρίβειας και έλλειψης ενέργειας.

  Λέει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «όταν αρχίζεις να μετράς τις πένες (υποδιαίρεση της αγγλικής στερλίνας) στις τσέπες σου ή στον τραπεζικό σου λογαριασμό, εμείς μετράμε τις απώλειες μας».

  Μα δεν είπε κανείς στον πρόεδρο Ζελένσκι να μην διαπραγματευτεί και να οδηγήσει σε πόλεμο την χώρα του. Κανείς δεν του είπε να βομβαρδίζει τους αμάχους ρωσόφωνους στο Ντονέτσ και να απειλεί την Ρωσία με ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

  Επίσης οι πολίτες μετρούν τα χρήματά τους γιατί έχουν λίγα σε αντίθεση με τον Β.Ζελένσκι που έχει μία περιουσία 5 δισ. δολαρίων και δεν την έβγαλε από τις αποδοχές του ως ηθοποιός και ούτε από τις απολαβές του ως πρόεδρος της Ουκρανίας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ