Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Βόμβα» NY Times: «Οι Δημοκρατικοί δεν θέλουν τον Τζο Μπάιντεν υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές του 2024»

  Η κατάρρευση των Δημοκρατικών και η δυσαρέσκεια που έχουν προκαλέσει στην αμερικανική κοινωνία μόνο μέσα σε ενάμιση έτος διακυβέρνησης είναι τόσο μεγάλη που μέσα στο κόμμα ζητούν ο Τζο Μπάιντεν να μην είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

  Επικαλούμενοι «δεκάδες απογοητευμένους Δημοκρατικούς αξιωματούχους, μέλη του Κογκρέσου και ψηφοφόρους», οι New York Times πρότειναν ότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί ως υποψήφιος του κόμματος το 2024.

  Τα ποσοστά αποδοχής του Μπάιντεν τρέχουν σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ.

  Είναι ενδεικτικό πως μόλις το 48% των Δημοκρατικών τον καλούν να είναι υποψήφιος ξανά.

  Τα ποσοστά έγκρισης σε εθνικό επίπεδο είναι πολύ χαμηλότερα, με μόλις το 36% των ερωτηθέντων να δηλώνουν ότι βλέπουν ευνοϊκά την προεδρία του και το 83% των Αμερικανών πιστεύουν ότι η χώρα πηγαίνει προς τη λάθος κατεύθυνση.

  Ποτέ ξανά δεν υπήρξε πρόεδρος τουλάχιστον στην σύγχρονη εποχή που να έχει προκαλέσει τόσο μεγάλα αρνητικά συναισθήματα όσο ο Τζο Μπάιντεν.

  Οι Αμερικανοί πολίτες τον θεωρούν υπεύθυνο για την απαράδεκτη οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως για το γεγονός ότι έχει φτάσει την χώρα στα πρόθυρα ακόμα και πυρηνικού πολέμου με την κόντρα που δημιούργησε με το έτσι θέλω στην Ουκρανία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ