Σύντομα στο στόχαστρο της κυβέρνησης η αλόγιστη σπατάλη των χρημάτων της Αττικής Οδού από τους αδελφούς «Εθνικούς Εργολάβους»

Στον απόηχο των τρομακτικών επιπτώσεων που έχει για την ελληνική οικονομία η κρίση του κορωνοϊού στον όμιλο «ΕΛΛΑΚΤΩΡ» πραγματοποιήθηκε conference call αναφορικά με τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου για το 2019. 

Εκεί ο Διευθύνων Σύμβουλος, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, δήλωσε ότι το 2020 είναι μία απαιτητική χρονιά λόγω πανδημίας, αλλά θα είναι καλύτερη από άποψη κερδοφορίας σε σχέση με το 2019! 

Αφήνουμε το παράδοξο της παραπάνω δήλωσης, καθώς βοά η αγορά για τα οικονομικά προβλήματα του ομίλου για τα οποία θα μιλήσουμε αναλυτικά προσεχώς, με στοιχεία και νούμερα, και ας επικεντρώνουμε προς το παρόν στην Αττική Οδό, στην οποία επίσης αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. 

Εκεί βρίσκεται σε εξέλιξη κυριολεκτικά ένα πάρτι για το οποίο σύντομα πρέπει να ληφθούν… περιοριστικά μέτρα. 

Έχει ιδιαίτερη σημασία να δει κανείς πως χρησιμοποιούνται τα χρήματα της Αττικής Οδού. Ή μάλλον για είμαστε πιο συγκεκριμένοι. Έχει σημασία να δει κάποιος πως ξοδεύονται, κυριολεκτικά, τα χρήματα της Αττικής. Πως; Κυρίως με τους εξής τρόπους: 

– Διάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών σε media

– Τεράστιο κόστος, πάνω από τις πραγματικές ανάγκες, για το προσωπικό, μέρος του οποίου τελικά ασχολείται με… διάφορες δουλειές. 

Αφού υπενθυμίσουμε την εισαγγελική έρευνα για το θέμα των υπέρογκων εξόδων λειτουργίας και συντήρησης της Αττικής Οδού, που επιβάλλει την επιστροφή της Αττικής Οδού στο Δημόσιο, αποκαλύπτουμε ότι ο όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ αναμένεται να μπει στο στόχαστρο του υπουργείου Μεταφορών για το θέμα των αλόγιστων εξόδων που προκύπτουν από την καμπάνια στα μίντια και για τα υπέρογκα λειτουργικά έξοδα. 

Μείνετε συντονισμένοι διότι σε επόμενο ρεπορτάζ θα μπούμε στο ψητό…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...