«Ουρά» του Βενιζέλου ο Μητσοτάκης στο θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης

Για «διχαστικό φανατισμό» και «μικροπολιτική» εγκαλεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, λόγω της στάσης του στο θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Όπως σημείωσε στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης, «όχι στην αναθεώρηση του Συντάγματος λέει και ο Κυρ. Μητσοτάκης, ως “ουρά” του Βαγγ. Βενιζέλου. Με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι δεν είναι ώριμες οι συνθήκες, γιατί… έχουμε κυβέρνηση Τσίπρα. Διχαστικός φανατισμός, μικροπολιτική και διαιώνιση της άθλιας ρύθμισης περί ευθύνης υπουργών».

Όχι στην αναθεώρηση του Συντάγματος λέει και ο @kmitsotakis, ως «ουρά» του Βαγ. Βενιζέλου. Με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι δεν είναι ώριμες οι συνθήκες, γιατί… έχουμε κυβέρνηση Τσίπρα. Διχαστικός φανατισμός, μικροπολιτική και διαιώνιση της άθλιας ρύθμισης περί ευθύνης υπουργών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.