Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί: Κρύφτηκαν στις τρύπες τους διάφοροι ψευτοαριστεροί υπάλληλοι του Μαρινάκη για την Ακρίτα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ξεφτίλα. Στα ΜΜΕ του Μαρινάκη εργάζονται διάφοροι δημοσιογράφοι, είτε ως απλοί υπάλληλλοι, είτε ως πιστά μαντρόσκυλα του αφεντικού, οι οποίοι δηλώνουν “αριστεροί”, αλλά στην υπόθεση της λογοκρισίας και του εξαναγκασμού σε παραίτηση της γνωστής δημοσιογράφου έβγαλαν κυριολεκτικά τον σκασμό. Κρύφτηκαν στις τρύπες τους.

Κάποιους από αυτούς, θα τους δεις αναγνώστη μου να γράφουν ασυναρτησίες και μπούρδες καθημερινά στο facebook, και από κάτω ορδές “αριστερών” να αποθεώνουν την κάθε μ@λ@κί@ που διαβάζουν. Μιλάμε για μ@λ@κίες τώρα, όχι αστεία, μ@λ@κίες χοντρές, και συγχώρεσέ με αναγνώστη μου διότι δεν βρίσκω άλλη λέξη για να αποδώσω πιο κομψά τις μ@λ@κίες.

Κάποιοι από αυτούς όταν οι ίδιοι είχαν δεχτεί έμμεση απειλή από το περιβάλλον του Μητσοτάκη (στην πραγματικότητα της πλάκας απειλή ήταν) κλαιγόντουσαν 10 μερόνυχτα ζητώντας, συμπαράσταση και έφαλαν διάφορους χρήσιμους ηλίθιους ασπίδα για να σώσουν τη δουλίτσα τους, η οποία ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ, αφού αν και Κανίς, είνα πιστά σκυλάκια στο αφεντικό και το αφεντικό αυτό το γνωρίζει και δείχνει κατανόηση. Η Ακρίτα, παρά το γεγονός ότι δούλευε στα καραδεξιά ΜΜΕ του εφοπλιστή, τους είχε συμπαρασταθεί. Αυτοί σήμερα κρύβονται.

Και η παραπάνω διαπίστωση δεν είναι αποκλειστικά δική μου.

«Έχουμε φαινόμενα ιδιωτικών στρατών από την εποχή της φούσκας, όταν τα ΜΜΕ αναδείχθηκαν σε προνομιακό πεδίο άσκησης πολιτικής». Αυτό είπε “Στο Κόκκινο” και την Ευγενία Λουπάκη ο δημοσιογράφος της ΕφΣυν, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης για την λογοκρισία σε βάρος της Ελενας Ακρίτα από ΤΑ ΝΕΑ.

Χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός ότι δεν εκδηλώθηκε καμία κίνηση συμπαράστασης από τους συναδέλφους της Έλενας Ακρίτα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

«Λογοκριτικά φαινόμενα είχαμε και άλλοτε, αλλά είχαμε και κινήσεις συμπαράστασης από τους εργαζόμενους στο ίδιο Μέσο και με αφορμή αυτό έσπευδε το σωματείο να κηρύξει στάση εργασίας» ανέφερε.

Ο Δ. Τρίμης τόνισε, πάντως, ότι «η ΕΣΗΕΑ με τα όργανά της οφείλει να ελέγξει αυτούς που διέπραξαν την λογοκρισία».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ