Οργιώδες παρασκήνιο στη ΝΔ: Θέλουν να διώξουν τον Κικίλια εξαιτίας της Μπαλατσινού – Τι σχέση έχουν Λαλιώτης και Κωστόπουλος

Periodista

Μιας και η αντιπολιτευτική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας έχει συντριβεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδειχτεί ήδη στην πράξη ότι είναι ο πλέον ανίκανος αρχηγός κόμματος που έχει γνωρίσει αυτός ο τόπος, στη Νέα Δημοκρατία έχουν αποφασίσει να το ρίξουν στο κουτσομπολιό με ολίγη από συνωμοσιολογία. 

Αυτά που συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν προηγούμενο. Και μπορεί η ηγεσία να έχει γίνει έρμαιο της ακροδεξιάς, μπορεί ο θλιβερός Κυριάκος Μητσοτάκης να ανέχεται και να προωθεί ακροδεξιούς όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, επειδή ξεπληρώνει γραμμάτια, αλλά κάποιοι μέσα στο κόμμα, οι οποίοι μεγιστοποιούν καθημερινά την επιρροή τους, δεν μπορούν να ανεχτούν τη σχέση του εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα μέσω φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν. 

Σκληροπυρηνικοί, εμμονικοί, ακροδεξιοί κύκλοι μέσα στη ΝΔ, πολλοί εκ των οποίων έχουν ακόμη ως σημείο αναφοράς τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ασκούν πίεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη πριονίζοντας την καρέκλα του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος διατηρεί σχέση με την Τζένη Μπαλατσινού, την πρώην σύζυγο του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου. Η σχέση ανάμεσα στονν Βασίλη Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού έγινε γνωστή πρόσφατα, σχεδόν ταυτόχρονα με τον ντόρο που προκάλεσε η δημόσια τοποθέτηση του Κώστα Λαλιώτη για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ και η Κεντροαριστερά έχουν εξελιχθεί σε “ουρά της Δεξιάς”. Τα δύο γεγονότα φαίνεται ότι ενεργοποίησαν τους κύκλους που θέλουν να επικρατήσουν επικοινωνιακά στη ΝΔ, καθιστώντας το κόμμα πολιτική έκφραση της Δεξιάς με τρόπο που παραπέμπει στη δεκαετία του 1950. Αυτοί οι κύκλοι κατασκεύασαν τα σενάρια συνωμοσίας. 

Από την εργαλειοθήκη των επιχειρημάτων τους και με στόχο να πετάξουν έξω από την ηγετική ομάδα τον Βασίλη Κικίλια, οι συγκεκριμένοι κύκλοι εντός της ΝΔ, χρησιμοποιούν το απίστευτο επιχείρημα ότι η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να ασκεί αρνητική επιρροή στον Βασίλη Κικίλια. Για ποιον λόγο; Λένε πως η Τζένη Μπαλατσινού δέχεται ακόμη την επιρροή του Πέτρου Κωστόπουλου, τον οποίο “Πασόκο” τον ανεβάζουν, “Πασόκο” τον κατεβάζουν, και τον οποίο συνδέει παλιά στενή σχέση με το “Θείο Βρέφος” του ΠΑΣΟΚ, τον Κώστα Λαλιώτη. 

Οι… ογκόλιθοι αυτοί της πολιτικής σκέψης, οι οποίοι εντάσσουν τον ρόλο τους στους ανταγωνισμούς που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο εσωτερικό της επικοινωνιακής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ισχυρίζονται ότι “Η Τζένη Μπαλατσινού περνά γραμμή Λαλιώτη στον Κικίλια”, γραμμή η οποία λειτουργεί διαβρωτικά για τη Νέα Δημοκρατία και “σκοπό έχει να υπονομεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη” και την στρατηγική της ΝΔ. 

Μάλιστα δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν την Τζένη Μπαλατσινού ακόμη και “Διαβολογυναίκα”. 

Απίστευτα και άρρωστα τα όσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία, τα οποία βέβαια δικαιώνουν τον τίτλο που έχει λάβει η ηγετική ομάδα της ΝΔ ως “θίασος”. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ