ΟΠΑΠ: Βράβευση με μήνυμα από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: «Ζωτικής σημασίας για όλους μας η πολυετής στήριξή σας»

Στη μεγάλη γιορτή για τη βράβευση των αθλητών και προπονητών που ξεχώρισαν μέσα στο 2019, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, βράβευσε τον ΟΠΑΠ για την πολυετή και πολύτιμη στήριξή του στο Παραολυμπιακό κίνημα.

Τόσο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης, όσο και οι αθλητές ευχαρίστησαν τον ΟΠΑΠ και αναφέρθηκαν στον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στηρίζοντας τις προσπάθειές τους. Μάλιστα, όπως τονίσθηκε, το 2020 θα αποτελέσει μια ιδιαίτερη χρονιά, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο.

Γιώργος Φουντουλάκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τον χρυσό Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη, ο οποίος κατέκτησε πρόσφατα το ασημένιο μετάλλιο στον ακοντισμό (κατηγορία F54) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ.

«Πιστεύω ότι η Παραολυμπιακή Ομάδα θα βγει ακόμη πιο δυνατή στο τέλος των Παραολυμπιακών Αγώνων 2020, με νέες επιτυχίες. Μπορείτε να υπολογίζετε στη στήριξη του ΟΠΑΠ για τις προσπάθειές σας. Είμαι σίγουρος ότι όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό σας», τόνισε ο κ. Ζίγκλερ.

Σάκης Κωστάρης, Διευθυντής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Μιχάλης Σείτης, Παραολυμπιονίκης και Αργυρός Μεταλλιούχος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ντουμπάι 2019, Πάνος Γαβριήλ, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας ΟΠΑΠ

Το τιμητικό βραβείο παρέλαβε για τον ΟΠΑΠ ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ντάμιαν Κόουπ, ο οποίος επεσήμανε: «Είμαι σίγουρος ότι η Παραολυμπιακή Ομάδα θα επιτύχει νέες διακρίσεις, ο οποίες θα ωφελήσουν τον ελληνικό αθλητισμό και θα εμπνεύσουν ακόμα περισσότερους ανθρώπους. Η αποφασιστικότητα, η αφοσίωσή σας και οι αρχές σας αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα».

Κεντρική φωτό: Μανώλης Στεφανουδάκης, Παραολυμπιονίκης και Αργυρός Μεταλλιούχος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ντουμπάι 2019, Ιπποκράτης Σκαντζάκης, Προπονητής, Καμίλ Ζίγκλερ, Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;