Ο Ιάσων Πιπίνης στέλνει «πεσκέσι» μέσω του δικηγόρου του στο Periodista.gr – «Ραντεβού στο… Καράκας»

Δήλωση του Ιάσονα Πιπίνη μας έστειλε ο δικηγόρος του δημοσιογράφου, η οποία αφορά στην σφοδρή αντιπαράθεση που ξέσπασε πριν λίγες μέρες μεταξύ του πρώην διευθυντή Ειδήσεων του Mega και του ιδίου  (Διαβάστε ΕΔΩ)

Ταυτόχρονα η ιστοσελίδα aixmi.gr δηλώνει: «Εννοείται πως εμμένουμε σε όσα έχουμε γράψει για το θέμα».

Διαβάστε το κείμενο που μας έστειλε ο δικηγόρος του Ιάσονα Πιπίνη:

Στην ιστοσελίδα σας δημοσιεύσατε συκοφαντικό δημοσίευμα ή αναπαρήγατε  συκοφαντικούς ισχυρισμούς του κυρίου Χρήστου Παναγιωτόπουλου κατά του κυρίου Ιάσονα Πιπίνη που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα «www.aixmi.gr” την 20/8/2017. H δημοσίευση αυτή του εμφανούς υβριστικού και συκοφαντικού κειμένου ή των ισχυρισμών αυτών έγινε κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αφού δεν είχε  προηγηθεί κανένας δημοσιογραφικός έλεγχος από εσάς ως προς τα δήθεν γεγονότα που αναφέρει ο συντάκτης του και χωρίς να ζητηθεί η άποψη του κυρίου Πιπίνη. Επίσης  υιοθετήσατε και διαδώσατε υβριστικούς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς προς το πρόσωπο του κυρίου Πιπίνη και την επαγγελματική μου ικανότητα χωρίς να είμαι πρόσωπο της επικαιρότητας. Κατόπιν τούτου, με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος του εντολέως μου από τη δημοσίευση και συνέχιση της δημοσίευσης αυτού εν γνώσει του υβριστικού και  συκοφαντικού περιεχομένου αυτού από εσάς καλείστε  σύμφωνα με τη δημοσιογραφική δεοντολογία  να δημοσιεύετε σε αντίστοιχη θέση με την αρχική δημοσίευση σας και τη συνοπτική δήλωση του εντολέα μου. Η δημοσίευση της δήλωσης δεν άρει τις εκ του νόμου ευθύνες σας από τη διατήρηση και αναπαραγωγή του συκοφαντικού κειμένου στην ιστοσελίδα σας. Τη δήλωση αυτή έχει ήδη δημοσιεύσει η ιστοσελίδα «www.aixmi.gr”

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Δημήτριος Ε Μουστακάτος

Διαβάστε τη δήλωση του Ιάσωνα Πιπίνη: 

Την 20η Αυγούστου 2017 η ιστοσελίδα με την επωνυμία «aixmi.gr» δημοσίευσε λιβελλογράφημα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου το οποίο διαψεύδω κατηγορηματικά λέξη προς λέξη. Σκοπός του είναι να με συκοφαντήσει επαγγελματικά και να προσβάλλει την προσωπικότητα μου. Ο ίδιος και όσοι και όσα μέσα τα αναπαράγουν θα έχουν την ευκαιρία ενώπιον της Δικαιοσύνης να εκθέσουν τις απόψεις τους για τα υβριστικά και συκοφαντικά.

Απλώς επισημάνω ότι αρκούσε κάποιος να αναζητήσει ή να διασταυρώσει τα γεγονότα για να εύρισκε ότι στις 28 Μαίου 2011 στο δελτίο ειδήσεων του MEGA είχα αναφέρει για την συγκεκριμένη διαδήλωση των «Αγανακτισμένων», όπως προκύπτει από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο του δελτίου: «δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος. «Ειναι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος. Ενδεχομένως να αγγίζουν και τους 30 χιλιάδες. Πριν από λίγο η αστυνομία είχε εκτιμήσει ότι ξεπερνούν τους 20 χιλιάδες. Είναι πολλοί περισσότεροι από την περασμένη Παρασκευή. Η μετάδοση έγινε λίγη ώρα μετά την έναρξη της διαδήλωσης, στις 8 το βράδυ, και όχι στη λήξη της συγκέντρωσης.

Ως προς το θέμα του Χριστοφοράκου πάλι χρησιμοποιεί την τακτική του ψεύδους και της συκοφαντίας, αφού εγώ ουδέποτε μετέδωσα τέτοια «είδηση», ούτε μπορούσα να μεταφράσω από τα γερμανικά οποιοδήποτε κείμενο.

Αυτά για την αξιοπιστία των αναφερομένων στο λιβελλογράφημα του πρώην διευθυντή Ειδήσεων του MEGA.

Είναι γνωστό ότι οι πρόσφατες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις μου για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς της Βενεζουέλας έχουν ενοχλήσει ορισμένους κύκλους της εξουσίας και εκπροσώπους τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αναπαράγουν συκοφαντίες. Μόνο που η Ελλάδα δεν είναι Βενεζουέλα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ