«Νίκο, μήπως μου κρύβεις κάτι;» – Η τελευταία εξέλιξη που ανησύχησε πολύ τον Τσίπρα για την υπόθεση Παππά – Καλογρίτσα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αύριο θα συζητηθεί η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση που σχετίζεται με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Επίμαχο σημείο είναι οι καταγγελίες του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα, που εμπλέκουν τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να στηρίξει τον στενό του συνεργάτη και φίλο και να επιτεθεί με σφοδρότητα στη Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας την για πολιτική δίωξη και ρεβανσισμό. Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Όπως έχει γραφτεί σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, υπάρχουν στοιχεία που θα έρθουν για πρώτη φορά στο φως, που δεν είναι γνωστά μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τα ίδια ΜΜΕ, τα στοιχεία αναμένεται να είναι κόλαφος. 

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ να απευθύνθηκε στον Νίκο Παππά ρωτώντας τον αν του κρύβει κάτι. Ο Νίκος Παππάς τον καθησύχασε λέγοντάς του πως δεν υπάρχει κάτι. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται ανήσυχος καθώς γνωρίζει πως οποιαδήποτε ανατροπή θα έχει πολύ μεγάλο πολιτικό κόστος και για τον ίδιο, καθώς θα έχει μπει ο ίδιος μπροστά για να στηρίξει τον πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά για τον Νίκο Παππά το πλήγμα για τον ηγετικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τεράστιο και η ζημιά ανυπολόγιστη. 

Και βέβαια ο Αλέξης Τσίπρας θυμάται ποιος τον καθησύχαζε για τις τηλεοπτικές άδειες και το Συμβούλιο της Επικρατείας. Η συνέχεια είναι γνωστή…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.