New York Times: Η Μισέλ Ομπάμα προετοιμάζει την υποψηφιότητά της για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ

Ένα νέο σενάριο για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ φέρνει στο φως της δημοσιότητας αρθρογράφος των New York Times.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το σενάριο είναι πιθανή η υποψηφιότητα της Μισέλ Ομπάμα.

Σύμφωνα με την Cindy Adams η σύζυγος του πρώην προέδρου «ενδέχεται να εργάζεται ήδη για την κούρσα με φόντο τον Λευκό Οίκο».

Μάλιστα, η ίδια επικαλείται «κάποιες πληροφορίες από πηγές στις οποίες ελάχιστοι έχουν πρόσβαση».

Επίσης, η αρθρογράφος αποκαλύπτει ότι η Μισέλ Ομπάμα έχει ήδη κάνει επαφές με χορηγούς για την εκστρατεία της.

«Το σχέδιο είναι τον Μάιο ο Μπάιντεν να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος και στο συνέδριο των Δημοκρατικών τον Αύγουστο η Μισέλ Ομπάμα να λάβει το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές», αναφέρεται.

Μάλιστα, τονίζεται ότι «ήδη η ομάδα της Ομπάμα κάνει έρευνες για το πώς θα εκλάμβαναν μια πιθανή υποψηφιότητά της εκπρόσωποι του κεφαλαίου στις ΗΠΑ».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν να ακούγονται περισσότεροι ψίθυροι για την υποψηφιότητα της Μισέλ Ομπάμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...