Υπόγειος πόλεμος από τον επιχειρηματία – κολλητό του Τσίπρα στον Βαξεβάνη – «Τον θέλω δικό μου»

Periodista

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις εσωκομματικές εκλογές τη περασμένης Κυριακής, να ξέμπλεξε με το «αριστεροχώρι», αλλά υπάρχουν ζητήματα πιο σύνθετα, από εκείνα που προκύπτουν στις παρέες της εξουσίας, μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας, στο παρασκήνιο και που φυσικά οι αγνοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τα αγνοούν.

Σας γράψαμε τις προάλλες για τον επιχειρηματία που συνδέει τον Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Νίκο Δένδια και το νησί της Κέρκυρας (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο εν λόγω επιχειρηματίας λένε ότι είναι αυτοκόλλητοι. Τελευταία ο επιχειρηματίας αναπτύσσει πολυδιάστατη δραστηριότητα στον χώρο των media και της επικοινωνίας. Εκεί συναντά ένα σοβαρό εμπόδιο. Τον εκδότη της εφημερίδας Documento, ο οποίος έχει ταυτιστεί απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, την ηγετική του ομάδα και φυσικά τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο επιχειρηματίας δεν θέλει παρεμβολές στο πεδίο της επιρροής που ασκεί στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Τον θέλω δικό μου», λέει δεξιά κι αριστερά για τον Τσίπρα και «ρίχνει πολύ ξύλο», μιλάει δηλαδή με τα χειρότερα λόγια, για τον Κώστα Βαξεβάνη.

«Όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει με άσχημα λόγια για τον Κώστα» λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει πολλά επεισόδια και ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να έχει να μάτια και αυτιά του ανοιχτά για να μην επαναληφθούν στο μέλλον τα τραγικά λάθη του παρελθόντος.  

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...