Γιώργος Τσαλίκης: Ετοιμάζει μηνύσεις σε βάρος του ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του Big Brother

Ο Γιώργος Τσαλίκης πριν από μερικές ημέρες όταν επέστρεψε από την Αυστραλία αποκάλυψε on camera ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother στον ΣΚΑΪ, γεγονός που προκάλεσε την ενόχληση του καναλιού, το οποίο δεν είχε προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει ήδη με τον ΣΚΑΪ πριν φύγω, παραπάνω από δύο μήνες. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και το συμβόλαιο είναι για ένα συν ένα χρόνο», είχε πει κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το «Happy Day» αποκάλυψε το παρασκήνιο ανάμεσα στον τραγουδιστή και το κανάλι του ΣΚΑΪ.

«Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται στην Αυστραλία κι ενώ έχει υπογράψει από τις 15 Απριλίου, μετά από διαπραγματεύσεις ενός μήνα, έρχονται οι “σειρήνες” και τον κυκλώνουν διάφορα δημοσιεύματα, που αμφισβητούν το γεγονός ότι θα είναι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού. Τον πήραν και τηλέφωνο και του είπαν διάφορα και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον σταθμό. Στο τηλέφωνο δεν του απαντούσαν τα στελέχη που έψαχνε. Κάποια στιγμή δέχτηκε τηλέφωνο από συνεργάτες του, που του είπαν μήπως προβούν σε κάποια λύση του συμβολαίου», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Η εξήγηση που δίνει επίσημα το κανάλι είναι ότι ενδεχομένως δεν γίνει η παραγωγή, ότι έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής και μπορεί να μην βγει το Big Brother. Επίσης, έγινε και ένα ραντεβού με τον Γιώργο Τσαλίκη και πέρα από τα παραπάνω που ειπώθηκαν, δόθηκε και μια άλλη εξήγηση ότι ναι μεν έχουμε υπογράψει αλλά η παραγωγή έχει διαφωνίες ως προς το πρόσωπο του παρουσιαστή και δεν εγκρίνει. Σήμερα λήγει η διορία που έχει δώσει ο Τσαλίκης, το συμβόλαιο είναι πολύ ισχυρό και έχει χάσει πολλές δουλειές που θα μπορούσε να κάνει. Αν δεν μιλήσουν σήμερα οι δύο πλευρές, έχει ετοιμάσει ήδη αγωγές και θα κινηθεί νομικά».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...