Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Χαμός: Πως απάντησαν οι υπάλληλοι του Μαρινάκη στις καταγγελίες Τατσόπουλου που απολύθηκε

  Ο Πέτρος Τατσόπουλος γνωστοποίησε μέσω των social media ότι απολύθηκε από την εφημερίδα «Τα Νέα», επειδή- όπως έγραψε- συμφώνησε να δώσει συνέντευξη πρώτα σε Μέσο που δεν ανήκει στον όμιλο Alter Ego.

  Σε μια μακροσκελή ανάρτηση, ο Πέτρος Τατσόπουλος ενημερώνει τους followers του για την απόλυσή του από την εφημερίδα, με την οποία συνεργαζόταν ως εξωτερικός συνεργάτης και εξιστορεί τι συνέβη μετά τη σύλληψή του. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, ο Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη έπειτα από μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.


  Μέσα από την ιστοσελίδα της εφημερίδας τα Νέα, ο δημοσιογραφικός όμιλος απάντησε στον συγγραφέα για τα όσα υποστήριξε:

  «Ο δημοσιογραφικός όμιλος με τον οποίο συνεργάζονταν έναντι αμοιβής ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος, του ζήτησε μια συνέντευξη.

  Η απάντησή του ήταν: Αργήσατε ένα τέταρτο! Ενημερώνοντας ότι θα δώσει συνέντευξη σε ανταγωνιστικό Μέσο, που σας πρόλαβε.

  Υ.Γ.: Όλα τα υπόλοιπα δεν αντέχουν σχολιασμού

  Γ.Μ.»

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ