Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ανήσυχος ο Πρετεντέρης για το «μητσοτάκη γ@$!#[email protected]!» που δονεί την ατμόσφαιρα σε όλη τη χώρα (pic)

  Με μοναδικό πρόγραμμα το Μητσοτάκη γα####αι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξασφαλίζει την παραμονή του στο γήπεδο και μετά τις εκλογές… Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Γιάννης Πρετεντέρης σε άρθρο του στα «Νέα»! Ο έμπειρος πολιτικός συντάκτης πιστεύει ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω ο Αλέξης Τσίπρας από αυτό, αλλά οι σύμβουλοί του αγνοούν τη φράση του Μαικλ Κορλεόνε «ποτέ μην μισείς τον εχθρό σου, θολώνει την κρίση σου»!

  Ωστόσο το πιο σημαντικό στην ανάλυση του δημοσιογράφου είναι η διαπίστωση ότι «Το πρόβλημα του Τσίπρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας»! Αφού κατά τον συντάκτη του άρθρου η πιο χρήσιμη πολιτική συμβουλή των τελευταίων αιώνων έρχεται από τον Κάσιο στον «Ιούλιο Καίσαρα» του Σαιξπηρ: «Το λάθος αγαπητέ Βρούτε δεν είναι στα άστρα μας αλλά στον εαυτόν μας»!

  Τέλος σε άλλο σημείο ο Γιάννης Πρετεντέρης μιλάει και για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ που κατά τον ίδιο, διαβάζονται με άδεια γιατρού!

  Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο

  Π

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ