Η Ραχήλ Μακρή έκανε γυμνή φωτογράφηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε νέο παραλήρημα κατά της κυβέρνησης Τσίπρα προχώρησε η Ραχήλ Μακρή από την φιλική για την ίδια εκπομπή του λεγόμενου και “κομιστή”, Θέμου Αναστασιάδη.

«Αν ήξερε ο κόσμος αυτά τα οποία ξέρω εγώ θα έκανε εμετό» τόνισε και συμπλήρωσε: «Διαπλοκή, σχέσεις… Το τι κρύβεται πίσω από αυτά τα πρόσωπα δεν μπορεί να το φανταστεί κανένας πολίτης σε αυτή τη χώρα. Αφού μου έρχεται κάποια πράγματα που ξέρω να τα ανεβάσω σε ένα site ή στο “YouTube” μια μέρα και να γίνει κόλαση». Η κ. Μακρή, η οποία υιοθέτησε την ακροδεξιά αντίληψη περί σχέσεων ΣΥΡΙΖΑ – Τρομοκρατίας, αποκάλυψε επίσης ότι έχει κάνει και μια γυμνή φωτογράφηση για φιλανθρωπικό σκοπό η οποία και θα βγει σε λίγο καιρό.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.