«Έκαναν πλιάτσικο. Βοήθησέ με…» – Στο φως επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλου στον Βαρδή Βαρδινογιάννη

Επιστολή με παραλήπτες τους Βαρδή και Μαριάνα Βαρδινογιάννη και αποστολέα τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, φέρνει στο φως η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο κ. Τσοχατζόπουλος, φέρεται σε ανύποπτο χρόνο να απευθύνθηκε στο ζεύγος Βαρδή και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, καταγράφοντας πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία σε ό,τι αφορά συγκεκριμένες κινήσεις προσώπων που εμφανίζονται ως «εκπρόσωποί» του, ευελπιστώντας -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- να ενθυλακώσουν χρήματα πίσω από την πλάτη του.

Διαβάστε αποσπάσματα της επιστολής: 

«Ο λόγος που επιθυμώ να σας συναντήσω είναι, διότι, πρέπει να σας ενημερώσω για μια κατάσταση που πλέον Ορισμένοι, όπως με έχουν ενημερώσει, εξακολουθούν να εκμεταλλεύονται τις σχέσεις μου με αξιόλογους ανθρώπους προς ίδιον όφελος. Στην αδόκητο περίπτωση, που είναι αληθές κάτι τέτοιο, σας παρακαλώ να μην ανταποκρίνεστε σε τέτοιους είδους καλέσματα. Κανείς δεν με εκφράζει παρά μόνον η Βίκυ (σ.σ. το πιθανότερο ν’ αναφέρεται στη Βίκυ Σταμάτη). έχει ξεχαστεί και για μια νέα που έχει δημιουργηθεί», λέει και συνεχίζει: «Σας ζητώ λοιπόν να μου σταθείτε ως φίλοι που είμαστε και να με βοηθήσετε να αντιμετωπίσω τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνω καθημερινά. Πλέον, όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι με περιέβαλλαν «έκαναν πλιάτσικο» και στην ακίνητη περιουσία μου και στις οικονομίες μου.

Δεν επιθυμώ να νέμονται, μέσω της εξαπάτησής σας, ωφελήματα άνθρωποι, που με εκμεταλλεύτηκαν με κάθε τρόπο και που υποκρίνονται ότι είναι συνδετικοί κρίκοι ημών. Δηλώνω ξεκάθαρα: Εγώ προσωπικά δεν έχω εξουσιοδοτήσει απολύτως κανέναν να ζητήσει για λογαριασμό μου βοήθεια…».

Στη συνέχεια της επιστολής του ο Τσοχατζόπουλος, αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τη «φιλία» που, όπως ισχυρίζεται, τον συνδέει με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη. «…Σας καλώ λοιπόν να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν τη φιλία και τη συνεργασία μας και να γίνετε αρωγοί μου στην αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασής μου. Θα ήθελα παράλληλα να μου προσφέρετε ανακούφιση. Δεν σας κρύβω ότι εγώ τώρα έχω την ανάγκη σας… Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, να μην βρεθείτε εσείς ή αγαπημένα σας πρόσωπα στην κατάσταση που ζω τα τελευταία χρόνια και να μην γνωρίσετε το άθλιο πρόσωπο της αγνωμοσύνης, όπως το γνώρισα εγώ…», καταλήγει.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΜΠΑΜ

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...