«Βόμβα»: Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων για επιχειρηματία που διαφημίζει τις σχέσεις του με ΝΔ και οικογένεια Μητσοτάκη

Όλο και πιο πολλές πληροφορίες διακινούνται για πασίγνωστο επιχειρηματία, ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο ίδιος δεν μπορεί να βγει από τη χώρα έπειτα από σχετική απόφαση του εισαγγελέα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το όνομα του εν λόγω επιχειρηματία δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ αποκαλυπτικά είναι όσα λέγονται στο παρασκήνιο για τις μεθοδεύσεις και τους τρόπους που έχουν χρησιμοποιηθεί ώστε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τόσο η δικαστική διερεύνηση, όσο και η ποινική του εμπλοκή.

Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ πάντως, τα περιθώρια για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία στενεύουν, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος διαδίδει δεξιά κι αριστερά πως τόσο ο ίδιος, όσο κι ο αδερφός του διατηρούν στενές σχέσεις με τη Νέα Δημοκρατία και με πρόσωπα της οικογένειας Μητσοτάκη και ως εκ τούτου δηλώνει ότι αισθάνεται ασφαλής με την παρούσα πολιτική κατάσταση.

Σε αντίθεση, πάντως, με όσα ισχυρίζεται, φαίνεται ότι η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων πλησιάζει. Εξάλλου η διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη για πιθανή εμπλοκή σε ξέπλυμα βρόμικου χρήματος στην υπόθεση των εξοπλιστικών έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2018.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ