Βοά η πιάτσα για τον «διαχειριστή» του Πατούλη: Η συμφωνία με τους «Εθνικούς Εργολάβους» και τα 50 εκατ. ευρώ σε εταιρεία… Μεσογειακών συμφερόντων

Βοά η αγορά για την δραστηριότητα του…bon viveur νταραβεριτζή συμβούλου και «διαχειριστή» του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Λέγεται λοιπόν, ότι έχει κάνει συμφωνία με τους λεγόμενους «Εθνικούς Εργολάβους» για νέο το Κύτταρο και το πράσινο ΕΜΑ, δηλαδή για τους διαγωνισμούς του ΕΔΣΝΑ. Πρόκειται για τις δημοπρατήσεις που γίνονται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και για φωτογραφικούς διαγωνισμούς – σκάνδαλο προς όφελος ενός και μόνο συγκεκριμένου κατασκευαστικού ομίλου (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Εκτός αυτού, όμως, ακούγεται ότι στο επόμενο Τεχνικό Συμβούλιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ο σύμβουλος – διαχειριστής, θα φέρει μία μελετοκατασκευή έργου ύψους 50 εκατ. ευρώ, για την οποία έχει συμφωνήσει με μία εταιρεία… Μεσογειακών συμφερόντων, αφού δεν θέλει να φαίνεται ότι κάνει όλες τις δουλειές με τον όμιλο των αδελφών «Εθνικών Εργολάβων».

Εμείς τα βλέπουμε όλα αυτά και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Τα παραπάνω, πάντως, δεν είναι τα μοναδικά νταραβέρια. Και ξέρουμε ότι τα νταραβέρια γίνονται τόσο εντός, όσο κι εκτός Αττικής. Και το ακόμη χειρότερο; Τα χρηματικά ποσά που ακούγονται προκαλούν ίλιγγο.

Το ρεπορτάζ έχει πολύ ψωμί ακόμη και η συνέχεια αναμένεται… συναρπαστική.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ