Αυτή είναι η λίστα της ντροπής – Πως η διαπλοκή ετοιμάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για επόμενο πρωθυπουργό

Periodista

Η διαπλοκή φουλάρει τις μηχανές για την τελική αναμέτρηση με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Παίρνει στα χέρια της τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την ίδια στιγμή κλιμακώνει τις επιθέσεις της εναντίον της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Τα δομημένα συμφέροντα κατασυκοφάντησαν και κατασυκοφαντούν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Χωρίς ντροπή οι αρχιερείς της διαπλοκής, οι νταβατζήδες, οι “αεροπειρατές” των τηλεοπτικών συχνοτήτων, οι τσαμπατζήδες ολιγάρχες και οι από κούνια διεφθαρμένοι γόνοι των πολιτικών οικογενειών, των πολιτικών τζακιών κατηγόρησαν, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα την κυβέρνηση Τσίπρα για τη συγκρότηση του νέου, δήθεν, πλέγματος διαπλοκής. Όταν στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη ενεπλάκη ο Βασίλης Μουλόπουλος, αλάλαζαν κάνοντας λόγο για παράδοση στου ιστορικού συγκροτήματος στον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες αναζητούσαν τα βοσκοτόπια στην νησιωτική Ελλάδα. Όταν ο Ιβάν Σαββίδης εκδήλωσε την πρόθεση να μπει στον χώρο των media αποπειράθηκαν να καλλιεργήσουν κλίμα νέας “κοσκωτιάδας”.

Τελικά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης περνούν, το ένα μετά το άλλο στους κουμπάρους του αρχιδιαπλεκόμενου Κυριάκου Μητσοτάκη. Ακούσατε τίποτα, από όλους εκείνους που εξαπέλυαν τα βέλη τους σε βάρος της κυβέρνησης Τσίπρα; Αφού τα ΜΜΕ περνούν στην οικογένεια Μητσοτάκη, τα τσιράκια του κατεστημένου είναι ευχαριστημένα και βγάζουν τον σκασμό.

Για άλλη μια φορά στην πολιτική ιστορία αυτού του τόπου, τα δομημένα συμφέροντα, ετοιμάζονται να παραδώσουν τα κλειδιά της χώρας στην οικογένεια των Μητσοτάκηδων, που τόσα δεινά έχει προκαλέσει στους Έλληνες. Τι; Δεν ακούσατε τίποτα τις προηγούμενες ημέρες των αγιογραφιών; Τα έγραψε μεταξύ πολλών άλλων ο Γιώργος Λακόπουλος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη “Αδικημένος μιας περιόδου που εξελίχθηκε εσφαλμένα εναντίον του;Ή ήταν απλώς ένας «αιώνιος δολοπλόκος», ο «αρχιερέας της Αποστασίας» και του «Βρόμικου 89″, το «κάθαρμα» που φώναζαν το 1965 οι οπαδοί της Ένωσης Κέντρου στους δρόμους, ο «Εφιάλτης της Δημοκρατίας» που είπε είκοσι χρόνια αργότερα ο Ανδρέας Παπανδρέου;”

Τα ΜΜΕ της διαπλοκής περνούν στα χέρια της οικογένειας Μητσοτάκη. ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, STAR, Ελεύθερος Τύπος, Καθημερινή, Δημοκρατία, Πρώτο Θέμα, Βήμα, Νέα, Παραπολιτικά, Ελευθερία, Espresso, Βήμα FM, ΣΚΑΪ FM, Παραπολιτικά FM συγκροτούν μία λίστα που θα αποτελέσουν την δύναμη πυρός για να συντριβεί η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Αυτή που μόλις διαβάσατε είναι η λίστα της ντροπής.

Ο έλεγχος των ΜΜΕ είναι το πρώτο βήμα για να στρωθεί ο δρόμος προς την πρωθυπουργία για τον πλέον ανίκανο πολιτικό που γνώρισε αυτός το τόπος, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέχρι τότε μερικοί θα κοιτάζουν σαν χάνοι την ιστορία να περνά από μπροστά τους…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ