Αντιδράσεις και σάλος για τον «Στέφανο Χίο» των ΜΜΕ του Μαρινάκη – Ζητείται παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το «συμβόλαιο θανάτου»

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει για το χρυσαυγίτικης λογικής άρθρο που δημοσιεύτηκε στον in.gr του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το άρθρο υπογράφει ένας τριτοδεύτερος – άγνωστος στο ευρύ κοινό – δημοσιογράφος, κάποιος Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, υπάλληλος των υπαλλήλων του εφοπλιστή και θυμίζει έντονα “Στέφανο Χίο”. 

Για το άρθρο που φέρει τον τίτλο «Αλέξη τον Τσαουσέσκου στο τέλος τον εκτέλεσαν» έχει ζητήσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

Δείτε τι έγραψει ο Πάνος Ρήγας:

Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος

ΜΕ άρθρο στο in.gr απειλεί τον πρωθυπουργό της χώρας με εκτέλεση αφού τον παρομοιάζει με Τσαουσέσκου. 

Η δικαιοσύνη χρειάζεται άμεσα να παρέμβει.

Τι συμβόλαιο “θανάτου” εκτελεί και ποιου τα συμφέροντα εξυπηρετεί αυτό το άρθρο;

Εν τω μεταξύ ενδιαφέρον έχει το σχόλιο της Άντας Ψαρρά στην Εφημερίδα των Συντακτών: 

«Αλέξη τον Τσαουσέσκου στο τέλος τον εκτέλεσαν» προειδοποιεί με κείμενό του στο in.gr ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, θυμίζοντας ότι τέσσερις ημέρες μετά από μια δημόσια εμφάνισή του, ο Νικολάι Τσαουσέσκου έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστικού αποσπάσματος.

H αναφορά αυτή έγινε με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού χθες στο Μάτι χωρίς την παρουσία ΜΜΕ και με μόνη παρούσα μια κρατική κάμερα.

Πώς μετατράπηκε όμως ο διανοούμενος αριστερός του περιοδικού Unfollow Λευτέρης Χαραμπόπουλος σε Στέφανο Χίο μέσα σε μία μόλις ημέρα;

Μήπως έχασε το μέτρο μπροστά στην τραγωδία στο Μάτι, μήπως τον πνίγει η αδικία της λιτότητας και των μνημονίων;

Μπα! Τίποτα από όλα αυτά. Απλά έπρεπε κι αυτός με κάθε τρόπο να ταυτιστεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ισχυρίζεται ότι στην Ελλάδα έχουμε χούντα.

Θεώρησε δε καλό να προχωρήσει κι ένα βήμα παραπέρα, απειλώντας τον πρωθυπουργό με δημόσια εκτέλεση.

ΥΓ: Πληροφορίες αναφέρουν πως ο… “διανοούμενος” του Unfollow έχει μόνο απολυτήριο λυκείου. Ωστόσο, λέγεται πως έχει κάνει μαθήματα… ορθοφωνίας. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η υποψηφιότητά του με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις προηγούμενες εκλογές εμποδίζει την Χρυσή Αυγή να του κάνει πρόταση για τις επόμενες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ