«Ανταπόδοση. Δίνει 300.000 ευρώ σε…» – Πυρηνική «βόμβα» Λακόπουλου για περίεργα παιχνίδια της Ρένας Δούρου με τον Πατούλη

Διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λακόπουλος σε άρθρο του στο ieidiseis.gr για Πατούλη και Ρένα Δούρου: 

Το σουξέ του είναι η πρόσληψη 450 συμβασιούχων με τη μέθοδο: σήμερα το ανακοινώνουμε, αύριο τους παίρνουμε. Σ αυτό έβαλε πλάτη και η Δούρου. Δεν είναι το μόνο, αφού μετά την αλλαγή σκυτάλης μόνο σκληρή αντίπαλός του δεν δείχνει.

Κάποιοι το βλέπουν σαν ανταπόδοση: ο διάδοχός της δίνει τριακόσια χιλιάρικα για δικηγορική εταιρία που θα αντιμετωπίσει, όσους διεκδικούν αποζημιώσεις για τη Μάνδρα και το Μάτι.

Ο Γιώργος Πατούλης είχε άλλα σχέδια μετά τη θορυβώδη θητεία του στο Μαρούσι: να βασιλέψει στην Αθήνα. Αλλά η παρεμβολή Μπακογιάννη το κατέστησε ανέφικτο.

Έβαλε πλώρη για την περιφέρεια Αττικής με 66 δήμους και πέντε εκατομμύρια πολίτες. Εκβιάζοντας, όπως έλεγαν τότε, τη ΝΔ να πάρει χρίσμα για να μην κατεβεί στην πρωτεύουσα.. Από τότε ο Μητσοτάκης τον έχει στα μαύρα κατάστιχα…

Στη συγκεκριμένη περιφέρεια δεν είχε τύχη – όπως δεν είχε ο Γιώργος Κουμουτσάκος και άλλοι πριν από αυτόν- αλλά τον διευκόλυνε ο ΣΥΡΊΖΑ, με γραμματέα τότε τον Σκουρλέτη.

Αν δεν κατέβαζε ξανά τη Ρένα Δούρου – μετά τη «στραβή που έτυχε στη βάρδια της» -η Περιφέρεια θα έμενε στη Δημοκρατική Παράταξη, κατά τους ειδήμονες.

Το πιθανότερο με τον Γιάννη Σγουρό, που σήμερα είναι η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Βγάζει κάθε τόσο στη σέντρα τη διοίκηση Πατούλη, αναδεικνύοντας, με στοιχεία, διαχειριστικό όργιο χωρίς όριο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...