Αληθινή φάρσα η υποβάθμιση του Νίκου Παππά από τον Τσίπρα – Ο παράγοντας… Καλογρίτσας

Εδώ πρόκειται περί φάρσας. 

Ο Νίκος Παππάς έχει βρεθεί καιρό τώρα στο στόχαστρο για τη σχέση που είχε αποκτήσει με τον εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα και τη σύνδεση αυτής της σχέσης με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. 

Η εμπλοκή του άλλοτε πανίσχυρου υπουργού σε περίεργες και βρόμικες υποθέσεις  έχουν αποτελέσει εξάλλου μία από τις αιτίες της υποβάθμισής του που επισημοποιήθηκε με τη μεταφορά του από τον τομέα οικονομίας σε εκείνον των υποδομών. 

Των υποδομών είπατε; Ναι, των υποδομών. Ο Νίκος Παππάς, που έχει πληρώσει πολιτικά τη σχέση του με τον εργολάβο Καλογρίτσα, θα γίνει συνομιλητής των εργολάβων. 

Αν δεν πρόκειται για αυτογκόλ τότε ο Τσίπρας μου φαίνεται μας δουλεύει όλους κανονικά…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διέσυραν δημόσια τον Φάμελλο στην Βαρβάκειο για το πραξικόπημα κατά Κασσελάκη (vid)

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Στέλεχος του Mega Channel έριξε την Αναστασία Γιάμαλη στα «σκυλιά» – Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σας...