Τι συμβαίνει; Η ύποπτη στήριξη του συστήματος Τσίπρα στον Κικίλια – Μία σχέση με παρελθόν, παρον και… μέλλον (;)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ξέρετε, στα χρόνια της πανδημίας υπουργός Υγείας ήταν ο Βασίλης Κικίλιας, ένας από τους πλέον ανίκανους υπουργούς που πέρασαν από αυτήν εδώ τη χώρα και αυτό αποδεικνύεται για άλλη μία φορά στις πυρκαγιές που κατέστρεψαν την Αττική. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που τμήματα της ντόπιας διαπλοκής συντηρούν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όμως, αυτό έχει κόστος στην πατρίδα και τον λαό μας.

Τότε, την εποχή της πανδημίας, που στον ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας – σκανδαλωδώς όπως επισημαίναμε τότε εδώ στo PERIODISTA.GR – ο Βασίλης Κικίλιας απολάμβανε ύποπτης ασυλίας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Πολύ περίεργη και ύποπτη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Κικίλια που ευθύνεται για την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας (Και ένα quiz – βόμβα bonus)

Η ασυλία συνεχίστηκε και αργότερα. Για παράδειγμα, διαβάστε τι συνέβη στην υπόθεση των παιδοβιασμών στον Κολωνό: Ντροπή: Η περίεργη, ύποπτη και σκανδαλώδης σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για Κικίλια (και για την υπόθεση των παιδοβιαστών του Κολωνού)

Όλα τα παραπάνω επί Αλέξη Τσίπρα βέβαια.

Αυτές τις ημέρες μπήκα συστηματικά σε ιστοσελίδα η οποία στελεχώθηκε από δημοσιογράφους παρατρεχάμενους του “συστήματος Τσίπρα” ή πρώην συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα εκφράζει “σκληρά” τη γραμμή του Αλέξη Τσίπρα. Και ξέρετε τι διαπίστωσα; Την παντελή απουσία κριτικής στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια. Μου έκανε εντύπωση, όμως, ότι η ιστοσελίδα – μια ιστοσελίδα που, όπως μαθαίνω, σύντομα θα βρεθεί στο στόχαστρο έρευνας για τις χρηματοδοτήσεις της – έπαιξε – και ενώ η Αττική καιγόταν και καταστρεφόταν – “ψηλά” τις δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Για τέτοιους ξεφτίλες της δημοσιογραφίας μιλάμε και γράφουμε. Ίσως η αιτία για τη στάση τους και τη στάση του απαξιωμένου στη συνείδηση του ελληνικού λαού, Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται ΕΔΩ.

Λοιπόν. Παλικάρια. Σας ξέρουμε, σας βλέπουμε και ο διασυρμός δεν θα έχει προηγούμενο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ