Μετά από χρόνια: Η δικαίωση του Κώστα Βαξεβάνη για τα 2,5 εκατ. ευρώ και την ενοχή του Γιάννου Παπαντωνίου που ζητά ο εισαγγελέας (pic)

Σε παρέμβασή του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει μετά την πρόταση του εισαγγελέα που πρότεινε την ενοχή του Γιάννου Παπαντωνίου αναφέρει τα ακόλουθα:

Μικρό δίδαγμα:
Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι τα 2,5 εκατομμύρια που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους, προέρχονταν από μίζες. Νομίζω είναι η ώρα να θυμίσω ότι η ερευνα για τον Παπαντωνίου ξεκίνησε με την αποκάλυψη της Λίστας Λαγκάρντ από το Hot Doc και εμένα. Μετά την αποκάλυψη, ο Παπαντωνίου με είχε αποκαλέσει δημόσια συκοφάντη και με απείλησε με μηνύσεις. Να όμως που φτάσαμε και στις μίζες. Αυτό που επέλεξε ο Παπαντωνίου, να κάνει δηλαδή επίθεση σε αυτόν που τον αποκάλυπτε, το ακολούθησαν και άλλοι ως μοτίβο. Ο Βγενόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που μετέδιδαν όλα τα κανάλια ταυτόχρονα, αποκαλούσε ψέματα όσα είχα αποκαλύψει για τις άπατες του και μου έκανε 33 μηνύσεις στις οποίες αθωώθηκα. Ο Βγενόπουλος απεβίωσε λίγες μέρες πριν εκδοθούν εναντίον του εντάλματα σύλληψης.
Τα τελευταία χρόνια την ίδια μέθοδο έχει επιλέξει και το ζεύγος Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας μάλιστα την εξουσία που έχει με τον πιο βρόμικο τρόπο. Όπως δείχνει όμως η Ιστορία, αργά η γρήγορα έρχεται η ώρα της κρίσης. Όποια μορφή και αν έχει αυτή


Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:

Η παρέμβαση του Κώστα Βαξεβάνη για την εισαγγελική πρόταση ενοχής του Γιάννου Παπαντωνίου
Η παρέμβαση του Κώστα Βαξεβάνη για την εισαγγελική πρόταση ενοχής του Γιάννου Παπαντωνίου

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...