Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Ο Δημήτρης Σταρόβας άρχισε λογοθεραπεία το περασμένο Σάββατο και αυτό είναι εξαιρετικά αισιόδοξο νέο, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Τα νέα για την πορεία της υγείας του είναι πολύ ενθαρρυντικά, και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον καλλιτέχνη, μετέφερε τις ευχαριστίες του στο κοινό για όσους ενδιαφέρθηκαν και έδειξαν την αγάπη τους.

«Ο Δημήτρης (Σταρόβας) μου έχει αρχίσει και λέει κάποια λογάκια, και κάποια είναι κατανοητά και άλλα όχι. Ξεκίνησε λογοθεραπεία το Σάββατο, κι αυτά είναι εξαιρετικά αισιόδοξα νέα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι, και ο Δημήτρης, είναι υπομονή. Ολα θα φτιάξουν – και να δώσω μια μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μου στη σύντροφό του Αννα, που στέκεται κολόνα δίπλα του. Επίσης, να πω ότι είναι πολύ συγκινημένος ο Δημήτρης για το τσουνάμι αγάπης που έχει δεχθεί και θέλει να μεταφέρει ένα τεράστιο “ευχαριστώ” και την αγάπη του σε όλον τον κόσμο που νοιάζεται ουσιαστικά.

Είναι βαθιά καλός άνθρωπος! Με τεράστια ψυχή και πάντα δίπλα σε όλους όσοι τον χρειάζονται. Ο Μητσάρας θα γίνει όπως τον ξέραμε και, πρώτα ο Θεός, θα έρθει εδώ καλεσμένος και θα τα πούμε και θα γελάει» είπε ο δημοσιογράφος στη «Super Κατερίνα».

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σταρόβας νοσηλεύεται, από τις 15 Μαΐου, αρχικά στη ΜΕΘ του Τζάνειου Νοσοκομείου και μετά εκτός ΜΕΘ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 61χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, επικοινωνεί με το περιβάλλον και φαίνεται πως βελτιώνεται η κατάστασή του. Μετά τις τελευταίες εξετάσεις που του έγιναν, οι γιατροί διαπίστωσαν την ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος δεν προκάλεσε κάποιο νευρολογικό πρόβλημα. Επίσης, σιτίζεται κανονικά, αλλά έχει ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία του, για το οποίο οι γιατροί όμως δεν ανησυχούν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1