Σάλος για την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα για το σκάνδαλο Novartis (vid)

Την άποψή της για την υπόθεση Novartis εξέφρασε η Έλενα Ακρίτα η οποία έκανε λόγο για «τσουβάλιασμα», αναφορικά με τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση από την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, στον απόηχο και της παρέμβασης που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. «Τους τσουβαλιάσαμε όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είχα σοβαρές ενστάσεις από παλαιότερα. Είναι καταγεγραμμένες στην εφημερίδα ‘’Τα Νέα’’, που αρθρογραφούσα τότε, το 2018», είπε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Open.

Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα επανέλαβε τη «σουρεαλιστική ιστορία όπου μπαίνει κάποιος στο Μέγαρο Μαξίμου με μία βαλίτσα, με ροδάκια κιόλας – λεπτομέρεια – και του λένε “τι κάνετε εδώ;” και απαντά “έφερα μια βαλίτσα λεφτά για τον Σαμαρά” και του λένε “περάστε παρακαλώ”».

«Όλο αυτό ήταν ένα τσουβάλιασμα. Και το λέω εγώ που με τον Σαμαρά μας χωρίζει άβυσσος ιδεολογικά» είπε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στην υπόθεση ενεπλάκησαν και ονόματα σημαντικών και αξιόλογων ανθρώπων. «Ας πούμε ο Κουτρουμάνης. Είναι δυνατόν; Από τους εντιμότερους πολιτικούς που περάσανε ποτέ. Αυτή λοιπόν ήταν η ένστασή μου, αυτή εξακολουθεί να είναι η ένστασή μου. Ότι υπάρχει σκάνδαλο υπάρχει. Αλλά τους τσουβαλιάσαμε όλους», κατέληξε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας