Σάλος για την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα για το σκάνδαλο Novartis (vid)

Την άποψή της για την υπόθεση Novartis εξέφρασε η Έλενα Ακρίτα η οποία έκανε λόγο για «τσουβάλιασμα», αναφορικά με τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση από την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, στον απόηχο και της παρέμβασης που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. «Τους τσουβαλιάσαμε όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είχα σοβαρές ενστάσεις από παλαιότερα. Είναι καταγεγραμμένες στην εφημερίδα ‘’Τα Νέα’’, που αρθρογραφούσα τότε, το 2018», είπε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Open.

Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα επανέλαβε τη «σουρεαλιστική ιστορία όπου μπαίνει κάποιος στο Μέγαρο Μαξίμου με μία βαλίτσα, με ροδάκια κιόλας – λεπτομέρεια – και του λένε “τι κάνετε εδώ;” και απαντά “έφερα μια βαλίτσα λεφτά για τον Σαμαρά” και του λένε “περάστε παρακαλώ”».

«Όλο αυτό ήταν ένα τσουβάλιασμα. Και το λέω εγώ που με τον Σαμαρά μας χωρίζει άβυσσος ιδεολογικά» είπε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στην υπόθεση ενεπλάκησαν και ονόματα σημαντικών και αξιόλογων ανθρώπων. «Ας πούμε ο Κουτρουμάνης. Είναι δυνατόν; Από τους εντιμότερους πολιτικούς που περάσανε ποτέ. Αυτή λοιπόν ήταν η ένστασή μου, αυτή εξακολουθεί να είναι η ένστασή μου. Ότι υπάρχει σκάνδαλο υπάρχει. Αλλά τους τσουβαλιάσαμε όλους», κατέληξε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;