Καταιγίδα πολιτικών εξελίξεων: Τέλος στα σενάρια για βέτο από το ΠΑΣΟΚ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποφασίσει πού βρίσκεται και πού θέλει να ανήκει μετά τις Ευρωεκλογές», απάντησε σε σχετική ερώτηση της Ναυτεμπορικής, η πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (S&D, Σοσιαλιστές & Δημοκράτες, Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ).

«Το κόμμα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών είναι παρόν μέσα στην Ελλάδα με ένα σπουδαίο κόμμα και μία σπουδαία αντιπροσωπεία από το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε η κ. Γκαρθία-Πέρεθ, σε ερώτηση αναφορικά με τις συζητήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το αν θα πρέπει να μετέχουν στις επερχόμενες Ευρωεκλογές με τους Σοσιαλιστές & Δημοκράτες και όχι με την Αριστερά.

«Εμάς μας απασχολεί και δουλεύουμε στο να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα και να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση από τους συναδέλφους μας στο ΠΑΣΟΚ στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές του Ιουνίου», σημείωσε.

«Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι δικιά τους απόφαση, να δουν τι θέλουν και από εκεί και πέρα είναι δικό μας θέμα. Υπάρχουν κι άλλα κόμματα που θέλουν το ίδιο. Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Δεν θέλουμε να κάνουμε εικασίες για κάτι που ακόμη δεν έχει συμβεί», είπε στη Ναυτεμπορική η Ιράτσε Γκαρθία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση