«Νιώθω τεράστια αηδία» – Σοκαριστικές καταγγελίες για την υπόθεση Όλιβερ στην Αράχωβα

Η υπόθεση με το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα συνεχίζεται να προκαλεί αντιδράσεις και συζητήσεις το 2024, με έντονη αγανάκτηση από μέρους του δικηγόρου Αντώνη Ζαπάντη, ενός εκ των δύο δικηγόρων του ιδιοκτήτη του χάσκι, του Όλιβερ.

Ο δικηγόρος εκφράζει αηδία για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την υπόθεση διάφοροι θεσμοί, κατηγορεί αδρά την αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και αναφέρει ότι η υπόθεση έχει κλείσει, παρά τις πληροφορίες περί κακοποίησης του ζώου.

Επιπλέον, ο δικηγόρος καταγγέλλει τη διαρροή πραγματογνωμοσύνης και την έλλειψη αντίδρασης από τις αρμόδιες αρχές, και επισημαίνει την αδράνεια της Δικαιοσύνης σε αυτή την υπόθεση. Εκφράζει την έντονη αγανάκτησή του για τον “εκφυλισμό του συστήματος” και την απροθυμία των αρχών να αντιμετωπίσουν τις σοβαρές κατηγορίες σε αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε οπωσδήποτε: «Κατέρρευσε» πασίγνωστος πορνοστάρ για την φρικιαστική υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα – Ποιοι και γιατί τον κατηγορούν (vid)

Η υπόθεση συνεχίζεται να προβάλλετα, ενώ ο δικηγόρος απειλεί με παραίτηση, εκφράζοντας ανησυχία για τον τρόπο διαχείρισης της υπόθεσης από τις αρχές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας