«Νιώθω τεράστια αηδία» – Σοκαριστικές καταγγελίες για την υπόθεση Όλιβερ στην Αράχωβα

Η υπόθεση με το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα συνεχίζεται να προκαλεί αντιδράσεις και συζητήσεις το 2024, με έντονη αγανάκτηση από μέρους του δικηγόρου Αντώνη Ζαπάντη, ενός εκ των δύο δικηγόρων του ιδιοκτήτη του χάσκι, του Όλιβερ.

Ο δικηγόρος εκφράζει αηδία για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την υπόθεση διάφοροι θεσμοί, κατηγορεί αδρά την αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και αναφέρει ότι η υπόθεση έχει κλείσει, παρά τις πληροφορίες περί κακοποίησης του ζώου.

Επιπλέον, ο δικηγόρος καταγγέλλει τη διαρροή πραγματογνωμοσύνης και την έλλειψη αντίδρασης από τις αρμόδιες αρχές, και επισημαίνει την αδράνεια της Δικαιοσύνης σε αυτή την υπόθεση. Εκφράζει την έντονη αγανάκτησή του για τον “εκφυλισμό του συστήματος” και την απροθυμία των αρχών να αντιμετωπίσουν τις σοβαρές κατηγορίες σε αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε οπωσδήποτε: «Κατέρρευσε» πασίγνωστος πορνοστάρ για την φρικιαστική υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα – Ποιοι και γιατί τον κατηγορούν (vid)

Η υπόθεση συνεχίζεται να προβάλλετα, ενώ ο δικηγόρος απειλεί με παραίτηση, εκφράζοντας ανησυχία για τον τρόπο διαχείρισης της υπόθεσης από τις αρχές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ