Προφυλακιστέος ο κομμωτής για το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες στο κομμωτήριο και στο σπίτι του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κομμωτής που είχε τοποθετήσει κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του αλλά και στο σπίτι του, με τις οποίες παρακολουθούσε την κόρη της γυναίκας του, τις υπαλλήλους του και πελάτισσές του.

Αρχικά τη δράση του κατηγορούμενου κομμωτή ανακάλυψαν οι εργαζόμενες στο κομμωτήριο ενώ στη συνέχεια και μετά από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκαν και κρυφές κάμερες στο σπίτι του.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της παράνομης καταγραφής, το οποίο διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του είπε πως τοποθέτησε τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο για λόγους περιέργειας και επιπολαιότητας και αρνήθηκε κάθετα πως διέθεσε το υλικό στον οποιοδήποτε.

Ο δικηγόρος του, Νίκος Σταυρουλόπουλος, τόνισε πως «σε καμία περίπτωση το υλικό που έχει καταγραφεί παράνομα δεν έχει διατεθεί σε τρίτους. Μόνο αυτός γνώριζε για την τοποθέτηση των καμερών. Είναι η βασική μας υπερασπιστική μας γραμμή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος κομμωτής φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι οι παράνομες παρακολουθήσεις του δεν ήταν σε γνώση της γυναίκας του ενώ συνεργάστηκε αμέσως με τις αστυνομικές Αρχές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1