Σάλος από όσα αποκαλύφθηκαν στον Νίκο Ευαγγελάτο για τον ηδονοβλεψία κομμωτή – Η σύζυγος και ο φίλος που έπαιρνε τα βίντεο

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο δικηγόρος των γυναικών που έπεσαν θύματα του κομμωτή στα Βριλήσσια, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο κομμωτήριο και κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των πελατισσών του αλλά και των εργαζομένων στο κομμωτήριο.

Μάλιστα ήταν η παρατηρητικότητα της μίας υπαλλήλου που οδήγησε στη σύλληψη του κομμωτή και την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος των θυμάτων Αλέξανδρος Δάσκας, είπε μεταξύ άλλων στον Νίκο Ευαγγελάτο, ότι «αυτό που καταγγέλλουν οι κοπέλες είναι η παράδοση των συσκευών καταγραφής σε ένα πρόσωπο. Πρέπει να τον κατονομάσει η σύζυγός του, που είπε πως ήταν φίλος του άντρα της. Η ίδια που ζητάει συγγνώμη από τις κόρες της, να ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τις υπαλλήλους του».

Ο δικηγόρος άφησε αιχμές, για τον άνθρωπο στον οποίο παρέδιδε στικάκια ο κομμωτής, για το περιεχόμενό τους αλλά και για το αν η σύζυγος του κομμωτή, γνώριζε κάτι . «Η σύζυγός του ξέρει πως παραδίδει μουσική, άκουσε κανένα κομμάτι από τη μουσική του; Τι ακούμε; Οι καταγγέλλουσες δεν έχουν σαφή γνώμη εάν η σύζυγος είχε γνώση ή όχι για τα όσα έκανε ο σύζυγός της. Καταλαβαίνω την αναστάτωσή της, όμως μέχρι ένα σημείο, μέχρι το σημείο ότι δεν είχε γνώση του τι συνέβαινε στο σπίτι της. Κρατάω επιφυλάξεις σύμφωνα με τα όσα μου έχουν μεταφέρει οι υπάλληλοι».

«Είναι 9 καταγγέλλουσες που έμειναν άνεργες τις γιορτές. Αυτό όμως, είναι το τελευταίο. Το πρώτο είναι πως δούλευαν τόσο καιρό σε χώρο που καταγραφόταν το σώμα τους. Λένε πως ήταν φίλος του και τον ξέρει η γυναίκα, γιατί δεν λέει το όνομά του; Μακάρι τα στικάκια αυτά να έχουν μουσική και έχουν τα σώματα των ανθρώπων. Έλεγε πως κατασκεύαζε τουαλέτες μονός του, χωρίς κάποιον ειδικό».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....