Γνωστός τράπερ στη συμμορία που «χτυπούσε» τα ΑΤΜ – Ξέπλενε τα χρήματα μέσω βίντεο κλιπ

Γνωστός τράπερ στη συμμορία που «χτυπούσε» τα ΑΤΜ. Στη σύλληψη γνωστού τράπερ, ο οποίος συμμετείχε σε σπείρα που πραγματοποιούσε διαρρήξεις σε ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει τη σπείρα που είχε πραγματοποιήσει 10 διαρρήξεις σε ΑΤΜ με λεία 710.000 ευρώ.

Εκτός από τον γνωστό τράπερ, άλλα δύο άτομα συμπλήρωναν την ομάδα της συμμορίας που διέπραττε διαρρήξεις σε ΑΤΜ.

Ο επαγγελματισμός και η παρατηρητικότητα των αρμόδιων αξιωματικών και υπαξιωματικών που χειρίστηκαν στην υπόθεση, οδήγησαν στην ταυτοποίηση των τριών μελών της οργάνωσης, ηλικίας 26, 27 και 28 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε κλοπές οχημάτων και μέσω αυτών μετέβαιναν σε επαρχιακές περιοχές της Ελλάδας, όπου, χρησιμοποιώντας τροχούς κοπής μετάλλων ή τοποθετώντας εκρηκτικές ύλες, παραβίαζαν Α.Τ.Μ. με σκοπό να αφαιρέσουν τα χρήματα που περιείχαν.

Από τις έως τώρα έρευνες έχουν εξιχνιασθεί 10 περιπτώσεις εκρήξεων Α.Τ.Μ. σε Εύβοια, Βοιωτία, Μεσσηνία, Ηλεία, Αχαΐα, Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία, καθώς και 7 κλοπές οχημάτων. Τα τρία μέλη της σπείρας συνελήφθησαν στο Καματερό, ενώ είχε προηγηθεί διάρρηξη ΑΤΜ στην Ερμιόνη, όπου είχαν αφαιρέσει 198.515 χιλιάδες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1