Χαμός ανάμεσα σε δύο κανάλια για τη μεγάλη επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου (vid)

Με μια νέα σειρά – έκπληξη φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ο αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού, Λάκης Λαζόπουλος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσω της εκπομπής «Επί Τόπου» του OPEN, ο γνωστός κωμικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση με την κωμωδία «Πνίξε τη Γιολάντα» ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τον ΣΚΑΪ, όσο και με το συνδρομητικό ΑΝΤ1+.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια εκπομπή, οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει σκόπιμη καθυστέρησε, καθώς και οι δύο πλευρές ενδιαφέρονται πραγματικά να εντάξουν τον Λαζόπουλο στο δυναμικό τους.

Δε θα ήταν απίθανο, πάντως, η συμφωνία αυτή να εξελιχθεί σε «διπλό παιχνίδι» Λαζόπουλου, τόσο με τη νέα του κωμωδία όσο και τη μεγάλη του επιστροφή στη σάτιρα…

Όσον αφορά στη σειρά αυτή καθαυτή, το σενάριο έχει να κάνει με την «αποδόμηση» της ελληνικής οικογένειας, με τον ίδιο να ξεδιπλώνει πάλι το ταλέντο του στην υποκριτική, ενώ το μόνο που απομένει είναι να γίνει γνωστό αν θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο καιρό πριν, η σειρά θα έχει διάρκεια 20 επεισοδίων, ενώ θα τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...