Χαμός ανάμεσα σε δύο κανάλια για τη μεγάλη επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου (vid)

Με μια νέα σειρά – έκπληξη φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ο αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού, Λάκης Λαζόπουλος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσω της εκπομπής «Επί Τόπου» του OPEN, ο γνωστός κωμικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση με την κωμωδία «Πνίξε τη Γιολάντα» ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τον ΣΚΑΪ, όσο και με το συνδρομητικό ΑΝΤ1+.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια εκπομπή, οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει σκόπιμη καθυστέρησε, καθώς και οι δύο πλευρές ενδιαφέρονται πραγματικά να εντάξουν τον Λαζόπουλο στο δυναμικό τους.

Δε θα ήταν απίθανο, πάντως, η συμφωνία αυτή να εξελιχθεί σε «διπλό παιχνίδι» Λαζόπουλου, τόσο με τη νέα του κωμωδία όσο και τη μεγάλη του επιστροφή στη σάτιρα…

Όσον αφορά στη σειρά αυτή καθαυτή, το σενάριο έχει να κάνει με την «αποδόμηση» της ελληνικής οικογένειας, με τον ίδιο να ξεδιπλώνει πάλι το ταλέντο του στην υποκριτική, ενώ το μόνο που απομένει είναι να γίνει γνωστό αν θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο καιρό πριν, η σειρά θα έχει διάρκεια 20 επεισοδίων, ενώ θα τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ